Rimag Exim - Garduri si porti din fier forjat
Home Despre noi Preturi Contact
PRODUSE

>
>
>
>
>
>
>
>

 

Despre noi

Rimag Exim - Fier forjat
           Rimag este o societate specializata in productia articolelor din fier forjat, avand o experienta in domeniu de peste 15 ani. Executia modelelor de garduri, porti din fier forjat, precum si a celorlalte produse se realizeaza manual, prin metode traditionale: prelucrarea fierului prin foc si forja, patina antichizata aplicata manual.

 

          Firma noastra realizeaza o gama variata de porti din fier forjat, panouri gard din fier forjat, balustrade, inchideri ferestre, diverse copertine, scari metalice, precum si mobilier din fier forjat: mese si scaune, canapele, paturi, cuiere, etajere, oglinzi, galerii.

 

          Mobilierul se distinge printr-un limbaj unic, original si universal valabil. Prin diversitatea formelor si a culorilor, cele peste 150 de produse raspund cu succes provocarilor si cerintelor pietei. Fierul forjat se potriveste astfel oricarui stil de amenajare, clasic, modern, romantic sau mediteranean.


          Cu o experienta bogata in prelucrarea manuala a fierului forjat si in realizarea unei game extrem de variate de mobilier si lucrari din fier forjat (garduri din fier forjat, porti din fier forjat, balustrade), echipele noastre va stau la dispozitie.

Rimag Exim - Fier forjat

 


© 2009 by Rimag | Made by Floppy